Cerpen

Semua yang ditulis, tiada kena mengena dengan yang hidup dan yang sudah meninggal dunia. Hanya rekaan semata-mata.


  •      Perlukah Cantik Sepertinya?
Part 1

Part 2


  •      Bongsu
Part 1





  •     Rindu Mama
Part 1

Part 2

Part 3


  •    Jannatul Firdaus
Part 1

Part 2

Part 3

5 comments:

  1. Bagusnya .. law awak memang suka menulis cerpen, jum la join Segmen ni :
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/first-cerpen-segmen-by-farhah.html

    Ni link hadiah2 yg bakal dimenangi :
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/update-hadiah-first-cerpen-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Waaah dia pun suka buat cerpen jugaak laah ^_^ dah lah umur sama, suka buat cerpen ~ kita geng! muahaha sorry sebab terbuat gedik di sini, lol. otw nak baca cerpen awak ni hahaks

    ReplyDelete
  3. Untunglah, cerpennya boleh dipublishkan, saya punya masih didraf.. hehe.. Dah berkurun lama dah di situ, sebab tak siap2 lagi. hehe.

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤