Kesian Hampa, Followers! :'(

28/11/13




Assalamualaikum.. Selamat petang..


Adoyaii.. Seram bila pandang ke luar tu hah. Hujan bukan main lebatnya. Tempat hampa hujan dak? Haa, bukan nak cerita pasal hujan pun sebenaqnya. Nak habaq yang aku kesian dekat followers aku yang baik-baik hati belaka tu. Dah kenapa kan?


Sebenarnya... Tsk tsk tsk. Sebenarnya aku tak boleh nak follow back kalau hampa pakai follower button yang comel-comel macam aku punya button dashboard tu. Button follow yang comel-comel tu ada limitnya yang membuatkan aku dah sampai limit dan tak boleh follow hampa balik. Tolonglah faham perasaan hamba..


Rasa nak meleleh ayaq mata tengok hampa follow aku tapi aku tak dapat follow hampa balik. Huwaa... Bukan tak nak follow, cuma tak boleh nak follow. Silalah pakai followers widget yang macam gambaq atas sekali tu haa. Tu untuk kemudahan para bloggers lain untuk follow hampa. Nah nah nah. Minta maaf banyak banyak banyak banyak banyak. Haa, aku kiciwa ni hah. :(


Nanti kalau dah ada followers widget tu, mai habaq kat cheq. Cheq follow hampa sepantas kilat. K, tipulah sepantas kilat. Tapi aku follow lah balik kalau ada benda tu. Tau? :)


Sebenarnya aku diserang ketandusan idea. Tak tau nak tulis apa. Bagilah idea kat aku. Nak suruh aku cerita apa, mai habaq mai.. :D Aku tak marah aih.

37 comments:

  1. hahhh tu lah...kene pakai widget mcm kite pakai tu lah...Follow berjuta2 lemon pon ok je,,..

    #dah lame cik bertengkek kat blog ne..baru prasan cik belom follow...hahahaa...btw done follow ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul. Sesuka kitalah nak follow berapa banyak blog pon kan. Hihihi. Eh, terima kasih cik. :D

      Delete
  2. betul betul... saya pun macam tu,nak follow...tapi dah habis limit,hmm...tak dpt nak follow...

    # idea? hmm,akak review pasal saya... hakhak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jugak tu. :D Nanti kak review fatanah.

      Delete
  3. kat tempat akak hujan jugak...baru reda...hihihi

    ReplyDelete
  4. leh x akak follow blog saya http://alfirahana.blogspot.com/..saya dh follow blog akak dah

    ReplyDelete
  5. akak pun mengalami masalah yang sama niena, macam agak susah sikit laa bila blogger xletak widget follower yang macam biasa tu, kadang2 kita pun tak tahu dah follow ke tak bila klik yang custom punya kan --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah tu lah. Kita pon jadi tak confirm dah follow ke belum..

      Delete
  6. haah setuju dgn entry ni. akak pun teringin nak menyuarakan hal yg sama tpi nasib baik niena dh buat dulu hehe. blog diorang semua cantik2, entry menarik, tapi sayang kita tk dapat nak followback. hmm :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah la blog kebabom tapi sayang tak ada followers widget tu. Kita punyala semangat berkobar2 nak follow kan. Hihihi. :D

      Delete
  7. btul tu dik....ptut ltk jgk yg ori punyakan....:D

    ReplyDelete
  8. betul tuh..rasa payah sangat nak follow kalu follow button mcm tuh..kalau comel pun tapi xda guna baik guna yang follow yang mudah kan..xox0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa tu la. Rasa bersalah bila diaorang follow kita tapi kita tak boleh nak follow balik. :(

      Delete
  9. Replies
    1. Alahai kak.. Tak adalah ramai mana pon.. Hihi.

      Delete
  10. Wah untunglah jadi awak ye piwit piwit

    woot woot \\\^OOOO^///

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi amboi... Tak adalah. Apa yang untungnya tu? Hahaha.

      Delete
  11. Follower saya x ramai..so blom lg ad problem cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa nanti kalau dah follow banyak sangat blog, dah tak boleh guna button tu. Tak silap saya, sampai 200 blog je kot boleh follow guna button tu. -.-

      Delete
  12. aah kan sygnye klo diorg pakai button follower comel tu
    nk follow tp x blh, terlebih limit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Kesian betul dengan followers tu. :'(

      Delete
  13. Wah ramainya follower dia .. Tu lah , ramai sangat nak guna button comel2 tu tapi tak boleh nak follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, tak adalah ramai mana.. Hihi. A'ah, guna je la followers widget yang ni. Memudahkan semua pihak. Hehehe.

      Delete
  14. betul3,susah nak follow kalau pakai button kiuut camtu,pakai macam ni kan lebih senang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa kan. Kita pun lebih pasti kita dah betul2 follow ke belom. :)

      Delete
  15. Sya pun pnh rasa cmni ni..nk folo balik x boleh huhu..rasa x best je..tulis je apa2 pun..akan dipastikan sntiasa bertandang nnti.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak best kan.. Eh, terima kasih banyak2 ya.. :D

      Delete
  16. Emm.. lepas ni nak buang lah button follow yang ciut tu. takot jadi macam ni. btw, akak guna template apa erk? cute nya. ada masa singgahlah blog Lisa juga ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Button follow yang cute tu nak letak tak apa, tapi pastikan ada followers widget yang biasa ni juga.. Hihihi. Eh, simple template saja. Tak cute mana pon dik.. InsyaAllah akak berkunjung ke sana.. :D

      Delete
  17. Dulu pun pernah guna button follow ni, lepas dapat tahu terus buang haha :b

    ReplyDelete
  18. betul2.. pakai yang mcm ni lbh senang.. ^_^

    ReplyDelete
  19. its okay dear :) mcm blog akak ramai tak boleh follow guna button comel tu. blogskin akak ada error nak letak follower widget T_T tgh tunggu masa lapang nak tukar blogskin baru :)

    ReplyDelete
  20. nape ea ada yg jadi ada tak?
    Cik Ni mmg pakai widget tu..hehe
    so,x tau la ada kes yg tak jd..

    ReplyDelete
  21. betul tu.. senang letak follower widget jea..

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤