Thanks A Lot Dear Readers. =)

7/10/13




Assalamualaikum sayangs..


Hamboih nampak macam lesu ja hari ni? Isnin? Tak semangat? Jangan la gitu. Hampa kasi aku kata-kata semangat tapi hampa lak lesu. Tak mau lesu-lesu, meh baca apa yang aku nak habaq. Tak ada apa sangat pun sebenarnya just, sedikit penghargaan untuk hampa.


Seriously aku tak mampu nak taja hampa percutian 5 hari 4 malam di Seoul, Korea. Tapi, aku hanya boleh buat entry ini. :) Sebenarnya hari tu dok tengah syok-syok click blog sana click blog sini, usha owner-owner blog yang comel and dengar lagu-lagu best, tiba-tiba internet problem pula. A few days jugak lah internet aku K.O and ada hikmahnya juga sebab aku peruntukkan masa ketiadaan internet tu untuk siapkan kerja-kerja sekolah. Sebab tu aku pernah habaq kat entry INI, yang setiap yang berlaku akan ada hikmah. Boo la.


And yang buat aku terkejut was traffic blog aku yang stabil dan masih ada pengunjung yang datang mengusha blog ni ya? Terima kasih banyak-banyak untuk yang selalu comment, yang datang berkunjung, yang follow. Kalau hampa ikhlas, alhamdulillah and kalau hampa tak ikhlas pun, apa nak buek? 


Kalau nak tau, sejuk hati aku bila ada yang comment tu nasihat aku, beri pandangan, doakan aku, share pengalaman sama. Thanks a lot readers. Walaupun aku tak kenal siapa hampa, tapi bila baca nasihat hampa pun membuatkan aku rasa macam yeahh you know rasa bila lepas kena nasihat dengan baik? Dan satu lagi, kalau ada yang aku tak balas jejak ataupun apa-apa aku minta maaf ya sebab kadang-kadang banyak sangat iklan di chatbox tu sampai pening nak tengok yang mana satu yang bukan iklan.


Lastly, thanks again for your support and teruskan memberi semangat untuk ini budak ya? Dan moga sentiasa doakan aku untuk sukses bak kata buk Halimah ya. Kita sama-sama doakan satu sama lain. InsyaAllah aku doakan hampa, hampa doakan aku, kita sama-sama doakan sesama saudara seislam untuk kejayaan dunia akhirat. Amin... (=

31 comments:

  1. senyuuumm, tak perlu kata apa-apa

    #Tak Tahu #Nak #Ckp #Ape #Sebenarnya .. #Haha

    Btw, tahniah ! hewhew~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. senyum2 selalu ye.. hehe. eh, terima kasih ya. :)

      Delete
  2. hehehe rasa2 muni tergolong tak dalam blogger yang selalu komen n tingkatkan trafik blog ni ek ? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah! selalu je nmpk nama kak murni kat sini. hehe. saya je jarang nak ke blog kak murni. kak murni, tinggal la link kat chatbox. tak best lah kalau tak jejak balik... :)

      Delete
  3. ye niena , betol tu... lagi better dr orang yang kita kenal kot. mcm dalam fb kawan-kawan walaupon kenal tak da nya nak bertegor sapa .. kat dalam blog ni semua macam 1 family . ye dok ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. rasa sgt rapat walaupun tak kenal pun tah sapa-sapa and yg tak ramah pun jadi ramah and caring! eh terutamanya kak lieya lah tu. hehehe. :D

      Delete
  4. betul tu nana, kadang-kadang daripada readers, comments, kat situ laa kita dapat build semangat nak terus berblogging. Yang negative kita ketepikan jadikan pengajaran, ambil yang positive sahaja ya dik :)

    ReplyDelete
  5. Biasa la dunia berblog ni spe lagi yg nak support klu bkn blogger2...tol x??
    Janji kuat semangat...hihihihi....
    n hepy jew...we are family...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul. mestilah para blogger yg men-support kan. klu tak ada blogger lain, membebel lah sorg2 kat blog sendiri ye dok. hehehe. yes, we're family! :D

      Delete
  6. dunia alam maya kadang2 lebih menghargai dr dunia reaiti. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak. setuju sgt. kadang2 alam maya ni lebih seronok berbanding dunia realiti yg mcm2 sgt fenomenanya. hahaha.

      Delete
  7. most welcome..hahaha...ni entry utk kak sally gak kan..? lalala ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe! of course lah untuk kak sally jugak! kakak yg rajin blogwalking ni. heee.. :D

      Delete
  8. taniah,hehee,hebat tu..sentiasa kekalkan camni ok ;) !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis comel. insyaAllah akan terus berusaha untuk kekalkan. kita sama2 blogging secara sihat ya sis. :)

      Delete
  9. Hehe. Vee dah alami benda ni. Masa putus cinta dulu, supports through comments dr readers memang byk. Masa lemah, masa rasa down sgt memang itu yg diperlukan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. rasa lebih semangat bila mereka comment di entry especially masa tengah down kan. :)

      Delete
  10. wahhhh...tahniah...semoga tabah menhadapi dugaan..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak shaila. eh yg belakang sekali tu mcm lain mcm aja? hehehe, ujian apa pun kena sentiasa tabah.. :)

      Delete
  11. Niena, dulu kak Ida pun buat cbox macam niena gak tapi bila baca entri Mama As Blog soh guna shout box busuk.org lagi bagus sbb dia tak boleh spam dan link yang ntah apa2 tu tak boleh masuk, so kak ida tukar la memang lebih bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu lah, sy pun ada tau jugak pasal shoutbox busuk.org tu. memang ingat nak tukar tapi belum berkesempatan lagi. insyaAllah dlm masa terdekat sy nak tukar juga ni. sgt serabut kan bila ada iklan dan link2 tah apa-apa di CB. :)

      Delete
  12. ehhehe...reader kat blog mmg smngt utk terus blogging..happy blogging dik..ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak aisya.. memang membangkitkan semangat sungguh. :)

      Delete
  13. Jazakillah khairan kathira..be strong yup =) betol 2..kena yakin yang stiap kejadian pasti ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  14. keep blogging dear :) ada entry baru dri adik inshaAllah akak maii comment kat adikk naa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, akak. terima kasih ya.. :) sy pun insyaAllah akan mai blog akak. hehe.

      Delete
  15. teruskan berblog ye :) done follow here. comel blog ;)

    ReplyDelete
  16. Bukan semua blogger muda macam kita ni betul betul ada minat nak menulis. Teruskan berblogging sayang ! I'll always support you :D

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤