Flower Boy Next Door Korean Drama




Assalamualaikum..


Yey dah habis tengok drama Korea ni. Daebak daebak daebak! Fyi, aku bukanlah peminat fanatik yang terlalu gila dengan Korea bagai ni. Aku tengok, and I just love it tapi tak lah letak gambar diaorang dekat screen semua. Walaupun aku tengok dengan mata yang blur blur, tapi aku tetap enjoy watching!


See? Yoon Shi Yoon & Park Shin Hye! COMEL!!


Dalam cerita ni, Shi Yoon jadi Qae-Geum and Shin Hye jadi Dok Mi. Mereka sangat awesome dan comel! Especially Qae-Geum! Perangai dia dalam cerita ni gila gila gila comel! Rasa nak penampo je. Kadang kadang orang marah dia pun dia boleh senyum dengan muka comel dia! Eiii!!! Tapi Dok Mi ni dia jenis yang duduk dalam rumah je. Dia jarang nak keluar sebab dihantui oleh masa lalu dia dekat sekolah. So, dia macam takut la.


Please la kalau siapa siapa yang suka cerita Korea dan belum tengok cerita ni lagi, silalah tengok. Best.. Tapi tak tahulah kalau ada yang kata tak best. Oh!! Cerita ni Romantic Comedy. Tapi sedihnya banyak jugak. Touching ohh.. :'(







6 comments:

  1. Haha. saya pon dah tengok drama ni :D BEST!

    ReplyDelete
  2. arhhgg.. rindu nak tengok lagi....

    ReplyDelete
  3. @uks world hihi.. tengok banyak kali pon tak bosan.. :)

    ReplyDelete
  4. jyeah ! park shin hye ! comelnya dia ^^

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤