ZyraRoxx's Blogbuster


Assalamualaikum..



Aku ternampak tajuk gempak dari blogger cool 'ZiraRoxx's Blogbuster'. Syok je bunyinya. Then, aku click lah dan tengok dia ada buat segmen ni. Nampak syok jadi aku pun join lah. Segala syarat sudah dilengkapi. Hoyeah! Saja gatal nak join segmen!


Banner tersangatlah cute okeng?!



Kalau rasa terpikat nak join dan aku memang nak suruh kau join pun silalah ringankan jari click SINI! untuk maklumat lanjut k.

23 comments:

  1. salam, hai! dari segmen yg same jugak datang follow awk. nice blog. btw salam ukhwwah fillah dari saya. happy blogging :)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama ^_^

    http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  3. salam..from the same segmen~ ^^

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  4. dah lama follow :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama..follow sini..do visit me back yaw.. :)

    http://www.cikgucomel74.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  7. Singgah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  8. hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
    http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal. terjah dari segmen sama
    http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  10. ekceli ekceli dari segmen yg yaw . jemputlah meng-blogwalking dan meng-follow. ekceli, dah follow blog anda. :3
    http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  11. Dah follow . Dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama,

    Dah follow awk,

    Jom follow saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  13. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dtg dri segmen yg sama :) da follow sini

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama..dari group istanbul aku dtg..dtg follow sini..

    entry sy :
    http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    singgah2 ler lau free!

    ReplyDelete
  15. http://akutakpopular.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    follow sini dr segmen yg sama..

    ReplyDelete
  16. mula2 nampak tajuk tu waaah, hari2 tgok macam nak muntah. kahkahkah.

    lawak ja jgn gtau zyra :P

    ReplyDelete
  17. Jalan jalan dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  18. done follow~
    dari segmen yg sama..
    feel free to follow me =)

    http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  20. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  21. heyy , same segmen :3
    visit sini :) follow me then i'll followback

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤