Lavender Field in France

9/1/14












***


Semua gambar adalah ihsan Google. :) Oh, aku dapat rasa fefeeling-fefeeling berada di sekitar lavender field di Provence, France ni. Omooo~~ Mesti best kan? Memang nak sangat-sangat lah kalau dapat pergi! Mesti seronok and orang kata don't drop anything purple cause susahlah nak jumpa balik kan. Ekekeke... :D


Sebenarnya, aku tak ada idea untuk menulis dan aku just nak share gambar ladang ni untuk beri sedikit ketenangan buat aku, buat hampa. Begitulah.. Oh satu lagi, untuk makluman rasanya aku akan lebih aktif blogging pada hujung minggu sebabnya hari persekolahan aku begitu busy dan homework rasa macam nak menangis ja tengok. Tak ada dah istilah nak rest-rest nak balik tidur ke apa. Sedih wey!


Jadi, doakan segala urusan aku berjalan lancar. Ya? Hampa doa aku, aku doa hampa. Moga Allah bimbing dan lindungi kita daripada segala-galanya, sesungguhnya hanya Dia Yang Maha Berkuasa.. :)



Mari terjah entry terbaru:

29 comments:

  1. Hi love!
    Heee subhanallah cantik nya TT_TT
    rasa nak pasang lagu hindustan haih.
    Eh sepp niena!! Qila nk sangat2 pergi sini and alaa india yg alah ke kaya tu ala mcm dalam cerita hohohoh.
    Hahaha dont drop any purple :p
    hihi. Cantik nya TT_TT
    kenapa dlm malaysia takde!! Nak buat rumah dkt situ n duduk je situ sorang2 kawan dgn bungan ihihihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak guling2 dengan Shaarnaz eyh kak qila? Huahahaha! ^_^
      Oh, heavennya lah kan kalau duduk rumah di lavender field. Bukak pintu ja nampak lavender bertebaran! Seronoknya! Jom kak qila kita duduk sana. Mesti tenang jiwa kan! :D

      Delete
    2. Eh eh!!?!!? *buat buat muka terkejut*
      Cmane niena tahu qilah bayang guling2 dgn sharnaaz :p hehehhe
      kan? heaven sangat ya allah jom jom pindah hahahha <3
      tenang happy je. tak sedih punya lah confirm hehehhe

      Delete
    3. Ahahaha, tahu sangatlah obsession kak qila saya nan seorang ni haa.. Hahahah! ^_^ Itulah. Mesti sentiasa happy ja tengok purple2 ni.. :)

      Delete
    4. Kusut!!! So qila tengok ni lagi <3 hehehe

      Delete
  2. Ish qila scroll atas bawah 3 kali ni hahahah betul ke dekat france?
    eeee bestnyaaa!!! Cnt believe my eyes T_T
    sangat menyenangkan and bootiful~
    <333333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Ya. Di Provence, France! Sangat cantik dan nampak mendamaikan! :D

      Delete
  3. serius cantik n mnyenagkan mate memandang...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kan.. Kalau saya di sana, tak mahu balik rasanya! Ihihi.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Itulah! Suka sangat tengok lavender field ni! :D

      Delete
  5. cantek.. kalau nana kat sana kompom hilang stress :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak nana! Memang betul2 mendamaikan.. :D

      Delete
  6. memang cantik niena, akak pun ni one of place listed in my travel list :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom2 pergi sama2! :D Seronoknya kalau dapat pergi!

      Delete
  7. subahan Allah..indah nye ciptaan Allah...
    kalau dekat dah lame cik baring2 kat munge tu..
    purple lagi tu..kalau combain dgn kaler pink lagi cantik...hahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihihi, saya terfikir jugak rasa macam nak baring2 kat atas bunga! Hahaha! :D

      Delete
  8. Wahhhh lawanyaaa.... hari tu kak ida gi Cameron Highland dapat gak tengok ala-ala kebun lavender kat sana tapi tak secantik dalam gambar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawaaa kannnn... Kalau cameron highland tu macam hijau2 biasa saja tapi cantik juga tapi yang ini purple dan sangat-sangat-sangat cantik kan! Teringin nak tengok betul2! :D

      Delete
  9. cantik sangat..tenangnya kalau dapat ke sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak aya. Sangat sangat cantik. Mesti tak sedih dah bila di sana kan. :)

      Delete
  10. wowowoottt.... macam best jee.. purple pulak tu.... indahnya ciptaan Allah kan.. ?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best pong nampaknya. Ihihik.. Ya tu sis, indah sangat ciptaan Allah. Subhanallah.. :)

      Delete
  11. Subhanallah, memang cantik. rasa mcm nak baring je kat situ! >< btw lavender ni ade kat france je ke? aaahh nak pegi france ah camni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kan.. Rasa kalau ada di sana, nak baring ja. Ihihik. Eh, ada juga di tempat lain macam di california. Pun cantik jugak!! :D

      Delete
  12. Ooo-emm-gee~ canteknya :O rasa nak guling-guling kat situ bagi penyek semua pokok xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke, kak zaty! Kannn?? Rasa nak guling2 kasi penyek. Hwahahah! :D

      Delete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤