Blog Diprivate 20/12/13

19/12/13




Assalamualaikum...


Haa, semangat tau iolls tunggu nak edit blog ni. Aku pilih tarikh esok ni pon sebab rasa macam best je macam best je gitu hah.. Tak tau lah apa yang dibestkan sangat. And yeah, macam yang aku cakap banyak kali dah aku nak private blog buat sementara waktu. Sementara waktu ja. Tak sampai seminggu InsyaAllah and tak sampai 5 hari InsyaAllah.. Ya?


Tak apalah kalau aku kehilangan readers sepanjang aku private blog cause lepas aku unprivate akan kujejaki semua bloggers hingga ke lubang cacing. XD Pageviews tak dak for a while tak menjadi masalah kepada aku.. :) So, pukul 12 tengah malam sekejap lagi, aku akan private. Sekejapppp ja.. Aku janji... Nah nah nah?


Bye-bye sayangs. Tunggu aku eyh? ;)

29 comments:

  1. kalu private...juz org yang pollow je boleh eyh?ke mcm mane?xtau...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak.. Semua tak boleh kecuali owner blog sahaja.. Gitu.. Hehehe.. :)

      Delete
  2. hehe, byebye blog. jumpa lagi seminggu mungkin? hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa InsyaAllah... :) Mungkin kurang seminggu lah..

      Delete
  3. ok, tak pe. janji lepas ni unprivate semula blog tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pastinya saya akan unprivate kak PG.. Lama2 nanti rindu kak PG and others pula... Ihihi.. XD

      Delete
  4. Alaaa nak private ke .. Iyorlahh takpe dah nak tahun baru , semangat blog pun kena baru ye dok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya sayang.. Saya nak private.. Ihihi, sekejap jaaa... Betul tu, tahun baru kenalah ada semangat blog yang baru. Tunggu saya ya fiqa.. :)

      Delete
  5. awat nak kasih private dear..?take care

    ReplyDelete
  6. nak edit blog ekk. buat cnteks2 okey .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah.. InsyaAllah. Saya ni hentam keromo ja edit-edit ni... :D

      Delete
  7. jangan private lama-2 sangat . Meroyan akak nanti . hahaha .. Wow! nanti bukak blog ni terus terpegun (wajah baru) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecece.. Wajah baru nanti tak tau la terpegun sebab cun ke sebab tak cun ke eyh akak.. Just wait and see cause realitinya saya pun tak tahu wajah baru tu nanti jadi macam mana... Ahaha... :D

      Delete
  8. whooaa. .tak sbr nk tgk blog nie brwajah baru. . :) hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa, tunggu eyh. Tak ada lawa mana lah nanti.. :)

      Delete
  9. selamat mengedit blog niena! edit comel2 ya? :D btw guna tema oren jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, terima kasih kak mazni.. InsyaAllah akan diedit sebaik mungkin. Tema? Tema bukan oren.. :)

      Delete
  10. pasni mesti blog ni cute macam tuannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak, mama... Tak adanya lah... Kekeke... :D

      Delete
  11. Emangnya kenapa sih :(
    if that happen, i will miss u nienatienapooja :<
    Heeheheeh <3

    Alaaa mesti blog cun melecun ni alaaaaaaaaaaaa mana aciiiiiiii nak private gak ah ehehehe niena tolong kita ehhhh hihihks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewahh rindu eyh.. Tak pa tak pa, sekejap ja.. Ish, mana ada cun melecun. Lebih kurang aja lah ni nanti.. :D

      Delete
  12. nasib baek akak sempat terjah sebelum diprivatekan blog ni..huhuu..kalau tak mesti akak pelik sesorang..tak sabar nak tengok hasilnya cane nanti ^_^

    ReplyDelete
  13. selamat bertukang ya tuan blog..hahaha

    ReplyDelete
  14. tak sempat komen sini, so sekarang nak komen kat entri ni ahahahaha
    boleh gitu? sorry niena ihiks

    ReplyDelete
  15. patut lah tak jumpa blog awak. hik2.

    ReplyDelete
  16. alah,tak sempat nak komen hari tu... huu~ sorry lama tak singgah...

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤