Kadang-kadang saya juga begini

29/3/14






Ya, mereka. Buat lagi.


Ya. Pujuk hati. Jangan cuba-cuba nak menangis. Habis krim muka nanti. :')


P/S: I'm sorry if hampa bosan sangat bila masuk my blog sebab tak ada entry terbaru cause aku tak ada idea sangat. Tup tup ini yang keluar. Maaf. Sedikit terluka sekali lagi dengan 'mereka'. Maaf berguni-guni. 


Mari terjah entry terbaru:

14 comments:


  1. :) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, terima kasih. InsyaAllah akan lihat GA tu nanti. :)

      Delete
  2. niena sedih ke tu? chillex dgn kitkat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha, sikit saja. Sekarang dah okey, Alhamdulillah. Ya, kalau dapat makan kitkat mesti hilang terus rasa sakit! Memang chill. Hehehe... :D

      Delete
  3. Niena jangan sedih ya, biasalah tu manusia. Kadang2 selalu buat kita sedih. Mungkin diorang pun tak perasan yg dia TERsakitkan hati kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah tak sedih lagi kak mazni! Ya, mungkin tak perasan. Husnuzon aja lah ya... Hehe.

      Delete
  4. fedulikan mereka yang nasty nasty na. :D

    ReplyDelete
  5. jangan sedih sedih k :D tak comel nanti. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. MasyaAllah.. Hahaha! Ya, tak sedih lagi! :D

      Delete
  6. mereka ? sapa mereka tu dik ? jangan sedih2 yew . . banyakkan berdoa dan bersabar :)

    ReplyDelete
  7. dah lama xberkunjung kat sini.. kenapa sedih ni? siapa buat nina?

    ReplyDelete
  8. think positip selalu ya nina...

    ReplyDelete
  9. dear...? relax ok.. everythings gonna be okayyy

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤