Niena Reen




Siapa Niena Reen?



  •    Niena Reen hanya nama samaran daripada nama sebenar aku tapi Reen tu tak tahu datang dari mana. XD
  •    Apa maksud girlzowey? Tiada maksud. Hanya perkataan random yang muncul sebab nama lain tak available. Tapi unik whattt... Hehe. :)
  •    Seorang yang banyak cakap sebenarnya tapi hanya dengan orang yang aku dah kenal lama dan sudah selesa.
  •    Sangat pemalu tahap nak nyorok bawah meja tapi kadang-kadang sifat malu tu kena lawan tau!
  •    Ada muka sombong tahap datin markonah tapi sebenarnya semulajadi. Tak tahu nak senyum 24 jam. T.T
  •    Oh, aku budak 15/3/99. ;)
  •    Berblogging dari tahun 2012-sekarang. 
  •    Sangat berharap blog ini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat kepada semua bukan hanya membebel tembus kalbu tapi tak beri manfaat.
  •    Maaf untuk ganti nama 'aku' buat yang lebih tua kerana lebih selesa dengannya. ^_^
  •    Seorang yang sangat suka menulis cerpen syok sendiri dan suka review novel juga. Jemput baca. 
  •    Lupa lagi, aku lahir Penang tapi tinggal di Kedah. Maka, aku orang Kedah lah ya? Hanya dilahirkan sahaja di Penang. Hehe, but no worries. I  both. 
  •    Tagline Sentiasa Love masih ada sebenarnya. Sebab kasih sayang itu penting!
  •    Buat yang mengenali aku di dunia nyata, mohon buat biasa saja bila anda sudah jumpa blog ini. Boleh kongsi dengan orang lain tapi jangan beritahu aku anda sudah ada di sini. Sebab apa? Aku kan pemalu tahap nak nyorok bawah meja! >.<


Jadi, itulah sedikit sebanyak tentang diri aku yang merupakan rakyat biasa, hamba biasa, orang biasa dan semuanya biasa-biasa. Tiada yang istimewa cuma mengharap yang terbaik dalam hidup dengan harapan moga Tuhan sekalian alam pimpin menjadi yang terbaik untuk aku dan kita semua juga. InsyaAllah, Amin...


Oh, boleh contact aku di Facebook ataupun email ke nienareen@gmail.com. :)


Sekian,
Niena Reen❤

6 comments:

  1. weee~ takpe, qila pon sometimes guna aku :D
    best lah guna aku. Sbb lagi ROCK heehhehhe and mcm cakap dgn diri sendiri ;)

    ReplyDelete
  2. wuu~ suka pastel colour! ngee....
    tau pun nama sebenar akak! haha :DD
    orang utagha! sama macam saya! ngeh ngeh :PP

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dari saya kak Akmar.
    Semoga terus diberi idea yang mencurah-curah untuk menulis.
    Seperti banjirnya coklat di ladang gandum lalu jadilah koko krunch !
    :-)

    ReplyDelete
  4. Nice intro Niena. Writer ke? waaa... Qbal pun writer juga. Selamat berkenalan dari blog Qbal Ramlan.

    ReplyDelete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤