Shopping buku lagi...


Assalamualaikum...


Aku sengaja rasa gedik nak cerita kat sini. Sebenarnya tak terfikir pun nak beli buku lagi untuk masa sekarang sebab baru je habis baca buku Bukan Kerana Aku Tak Cinta tu kan. Tapi, memandangkan abang aku murah hati kasi voucher RM100 dia kat aku, maka aku terima ajelah dengan terpaksarela. Haa kan? :P


Meh nak letak gambar.







Haa.. Aku grab je empat empat buah novel tu. Yang I love you stupid dengan 7 Hari Mencintaiku tu tebal. Jadi, memadai lah kan. Lagi dua tu biasa biasa je dia punya tebal. Aku pun tak tahu bila aku akan habiskan semua ni. Tak tahu lah macam mana nak luangkan masa untuk baby 4 buah ni dengan Lee Min Ho. Hahahaha!!


Nanti kalau ada kelapangan akan aku review novel novel ni semua. Sekarang tengah baca Bakal Isteriku Gangsternya! Aku suka novel yang ada kelainan sikit ni. Okey, dah bye.

6 comments:

  1. wahh, semua novel cinta. hehehe

    ReplyDelete
  2. seronok je tgk orang beli novel...

    ReplyDelete
  3. Novel bakal isteriku gengsternya tuu berapa pages dia dik? Akk prnah beli dlu,tpi x smpat bce??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm.. Tak silap saya dalam 500 lebih.. Aduh, tak ingat pula saya. Ehehe...

      Delete

❤Tulis apa sahaja yang anda nak tulis. Hak menulis hak anda. Tapi andai ada yang tidak berkenan dek hati saya, akan didelete komennya ya... Setiap komen pasti akan saya baca dan maafkan saya kalau ada yang tak terbalas.. Jangan malu-malu untuk kongsikan pendapat anda ya, sayangs!❤